De leukste Instagram hacks

Sinds een paar maanden kun je op Instagram gebruik maken van Reels. Waar ik voorheen alleen TikTok filmpjes zag die ook in Instagram Reels geplaatst werden, zag ik steeds vaker leuke en leerzame Reels voorbij komen. De dansende en zingende Reels zijn leuk entertainment, maar ik ben eigenlijk geen filmpjes-kijker, geef mij maar tekst. – Zou ik daarom tekstschrijver geworden zijn in plaats van regisseur of wat meer anno nu, Youtuber? – En toen bedacht ik mij dat het super leuk zou zijn als ik in Reels allemaal leuke Instagram hacks zou delen! Dus sinds vorige week heb ik mij in Reels gestort om precies uit te vogelen hoe het werkt en hoe ik er op zijn best gebruik van kan maken en dat is gelukt. In 30 seconden laat ik je meekijken op mijn scherm hoe ik een story maak, deel leuke instagram hacks of deel zoekwoorden voor mooie GIF’jes die je bijna niet kunt vinden als je de naam van de maker niet kent.

In 1 week heb ik al 4 Reels voor jullie gemaakt! Wat ik zelf dan weer heel gaaf vond; mijn Pasen Reel was binnen 25 minuten al 500x bekeken!

Welke Reels staan er al klaar voor jou?
– Een Reel hoe je super easy een mock-up in je story kunt gebruiken.
– Een Reel met de leukste GIF’jes voor Pasen (want de standaard zijn een beetje suf natuurlijk).
– Een Reel hoe je een foto van je ontbijt next level kunt maken
– Een gave Reel met een kopje cappuccino.

Want wees eerlijk, die gewone foto’s van een kom ontbijt of een kopje ‘alles erop en eraan-koffie’, die kennen we nu wel.

Volg mij dus snel op Instagram om als eerste op de hoogte te zijn als ik weer een leuke Reels met Instahack voor jullie heb gemaakt!