Mogelijkheden & Werkwijze

Jouw kleurrijke verhaal zwart op wit? Als tekstschrijver met liefde voor storytelling kruip ik graag achter het toetsenbord om jouw verhaal uit te werken. Ik help je aan vlotte websiteteksten, energieke blogs, waardevolle nieuwsbrieven en spannende social media teksten. Teksten kunnen vanaf blanco geschreven worden, maar bestaande teksten kunnen ook herschreven worden en geredigeerd.  Soms is het gewoon fijn als iemand jouw tekst wat begrijpelijker maakt voor 'de gewone mens', zeker als je (onbewust) veel vaktaal gebruikt.

Social media gaat 24/7 door, maar wil jij dat jouw bedrijf ook 24/7 bereikbaar en actief is? Of is dit voor jouw branche wellicht niet noodzakelijk en wil je gewoon meer laten zien waar jullie als bedrijf mee bezig zijn. Een kijkje achter de schermen voor de persoonlijke connectie met de volger en wellicht potentiële klant? Er zijn zoveel argumenten waarom iedereen voor zijn/haar bedrijf gebruik zou moeten maken van social media, maar daar ben jij zelf ook al achter. Anders was je hier vast niet terecht gekomen. Wil je weten hoe anderen de samenwerking met Marvelous Media hebben ervaren? Bekijk dan de pagina Happy Customer.

 

Teksten schrijven en/of redigeren

Zijn de teksten op je website zijn niet meer actueel? En is het ook weer eens tijd voor een nieuwe blog of een nieuwsbrief? Voor diverse soorten teksten kun je bij Marvelous Media aankloppen! Van het volledig schrijven van een tekst, denk aan je website teksten, tot het redigeren van een bestaande tekst. Samen brainstormen over de tone of voice van jouw geschreven tekst? Het is allemaal mogelijk. Ik neem ook interviews af in opdracht en werk deze uit tot een prettig te lezen tekst.

Tarieven per uur vanaf € 58,- excl. btw
Website teksten € 95,- per pagina excl. btw

Social Media Advies plan

Wil jij wel graag zelf het social media beheer doen of heb je een werknemer die dit graag zou doen dan is deze optie geschikt voor jullie. Als je een social media advies plan aanvraagt ga ik de recente social media activiteit analyseren en op basis hiervan een adviesplan schrijven. In dit plan krijg jij tips & tricks om jouw social media kanalen op te starten en zo goed mogelijk te beheren. Je krijgt digitaal een social media advies plan om zo jouw tijdlijnen zo goed mogelijk te kunnen vullen!
€ 350,- excl btw

Social media teksten

De ene week heb je wel tijd om perfecte beelden en teksten te plaatsen op social media en de week erna schiet het er volledig bij in. Ik help graag in de periode dat het te druk is of als je graag samen wilt brainstormen over ideeën. Samen met Marvelous Media kun je aan de slag om je social media content kalender te vullen.
Tarieven vanaf € 10,50 per post excl. btw (dit is alleen tekst)

Maandelijkse blog schrijven

Zou jij graag een blog op de website willen, maar het schrijven van die blog lukt niet zo? Dus eigenlijk wil je het laten schrijven van je blog liever uitbesteden? Dan ben je bij Marvelous Media aan het goede adres! Als je regelmatig iets aan je website wijzigt wordt hij steeds opnieuw door Google gevonden, het is daarom slim om maandelijks een blog van ongeveer 800 woorden te plaatsen. Ik schrijf deze blogs graag voor je. Ik neem contact met je op over het onderwerp, de input mag je per email of per audio bestand naar mij sturen. Dan schrijf ik wekelijks of maandelijks een mooie blog voor jouw bedrijf.
Tarieven vanaf € 58,- excl. btw.

Offerte

Bij Marvelous Media begrijpt heel goed dat er een verschillende aanpak nodig is per bedrijf en per doelgroep, daarom zie je hier enkel vanaf prijzen. Vraag een offerte op voor een specifiekere indicatie.

Marvelous Media denkt graag met je mee als de bovenstaande mogelijkheden net niet helemaal naar wens zijn.  Neem vrijblijvend contact met ons op.