☆ Over Marvelous Media

Over Marvelous Media
Marvelous Media is een bedrijf dat teksten schrijft voor websites, blogs en nieuwsbrieven, maar ook voor social media teksten kun je bij mij terecht.
Zowel hobbymatig als zakelijk hebben al veel woorden hun plek gevonden in verhalen. Vroeger kregen mijn opa's en oma's al verhaaltjes voor hun verjaardag in plaats van tekeningen. En tegenwoordig vind je mijn teksten op websites van bedrijven, in nieuwbrieven en op social media. En heeeeel soms ook in de krant.

In mijn vrije tijd woon ik ongeveer op Instagram en ik doe werkelijk overal inspiratie op. Met de quote 'Do what you love and you'll never work a day in your life' in het achterhoofd is het idee ontstaan om een eigen bedrijf te starten en op deze manier andere bedrijven te ondersteunen. Zo doen we allemaal wat we leuk vinden. Bekijk snel wat de mogelijkheden zijn.

Ik zoek een tekstschrijver
Als jij je teksten wilt laten schrijven is het belangrijk dat je een tekstschrijver hebt die de juiste tone-of-voice weet over te brengen. Ik schrijf zelf graag vlotte teksten, zonder stoffige woorden en lange kettingzinnen. Spreektaal, maar dan op papier. Teksten die de lezer met plezier leest, en waar dat kan, ruimte voor een grapje is. Teksten waar een gevoel of (spirituele) beleving in zit. Ja, dat zijn de teksten die ik heel leuk vind om te schrijven. Het zoeken naar de juiste woorden om jouw kleurrijke verhaal zwart op wit te zetten. Daar hou ik van!

Aan passie en creativiteit ontbreekt het in ieder geval niet!

 

 

Leuk weetje; het logo is ontstaan met het idee dat de typemachine het begin van de computer was, maar ook een manier om teksten op papier te zetten. Allebei dingen die Marvelous Media doet! De mintgroene kleur en het effect van waterverf is een persoonlijke voorkeur van mij, Nadia.

header-home